درباره نام سومر:
نام سومر برگرفته از نام قوم سومریان که حدودا ۵۰۰۰ سال پیش در سرزمین بین النهرین زندگی میکردند، میباشد. این قوم در تهیه غذای خود بسته هایی با پوشش اندامهای حیوانات مثل روده ، مثانه ، … گوسفند می ساختند که شبیه سوسیس های امروزی بود. لذا قدمت و سبک و سیاق نام آن قوم انگیزه ای جهت نام گذاری این شرکت گردید.
درباره گروه غذای سومر:
گروه غذایی سومر پروتئین (سهامی خاص) با هدف تولید و عرضه انواع محصولات پروتئینی ممتاز شامل سوسیس ، کالباس ، همبرگر و بسته بندی گوشت قرمز و سفید مطابق با استاندارد های بین المللی استاندارد ایران و با در اختیار داشتن ماشین آلات و تجهیزات کاملا پیشرفته اروپایی و آخرین فناوری روز دنیا و همچنین واحد های آزمایشگاهی مجهز کنترل کیفیت مطابق با استاندارد های اخذ شده برای تضمین کیفیت محصولات خود که با نام تجاری سومر به ثبت رسیده و تا به امروز با حمایت های سازمان های دامپزشکی ، بهداشت درمان و استاندارد ایران برای ۵۰ نفربه طور مستقیم و ۲۰۰ نفر غیر مستقیم ایجاد اشتغال نموده و برگزیده دریافت تندیس تضمین کیفیت صنایع غذایی سوسیس و کالباس با منشا دامی از سازمان دامپزشکی کشور در سال ۹۲ می باشد.
تاریخچه:
گروه غذایی سومر پروتئین در بهمن ماه سال ۱۳۸۷ در زمینی به مساحت ۵۰۰۰ متر مربع و ظرفیت تولید روزانه ۱۵ تن فزآوردهای دامی بسته بندی شده و سالانه ۲۰۰۰ تن انواع سوسیس و کالباس و برگر در ۳۰ کیلومتری تهران واقع در شهرستان رباط کریم احداث گردیده.